Vadászat - Sportból ölnek a sikervárományos horror új előzetesében!

Nem kispályás alkotókkal érkezik az ősz egyik legjobban várt horrorja, a Vadászat, melyhez befutott friss előzetes.

Bár a film témája (gazdagok vadásznak emberekre) nem feltétlenül a legeredetibb ötlet, azonban ha a produkció mögött Jason Blum (az elmúlt évek legnagyobb kasszasiker horrorjai szállító Blumhouse atyja) és a Lost alkotója, Damon Lindelof állnak, az épp elég ahhoz, hogy közelről figyeljük a film sorsát.

A cselekmény egy fiatal nő, Crystal köré épül, akit többedmagával egy kíváncsi szemektől jól elrejtett területre visznek, ahol a tehetősek kedvükre vadászhatnak rájuk. A nő számára azonban nem ismeretlen a vadászat világa, amit csakhamar a rá leselkedő elit tagjai a saját bőrükön tapasztalhatnak meg. Crystal addig nem áll le, amíg el nem jut a játék kiagyalójához, hogy beteljesítse véres bosszúját!

A horror rendezői székét Craig Zobel foglalhatta el, míg a forgatókönyvet Nick Cuse és maga Damon Lindelof szerezte. A szeptember 26-án a hazai mozikba is megérkező Vadászat főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Emma RobertsAmy MadiganIke BarinholtzJustin HartleyGlenn Howerton és Betty Gilpin.

Nézzétek meg a film új előzetesét idelent!