Vadonatúj fotók érkeztek a Top Gun 2 forgatásáról

A Top Gun: Maverick idény nyáron kezdték el forgatni, ám azóta egy rövid ízelítőn kívül nem sok minden került nyilvánosságra a produkcióról. A filmet a tervek szerint 2020 nyarán fogják bemutatni, vagyis még igen messze van mind a premier, mind a hivatalos előzetesek és anyagok érkezése – de a napokban igen érdekes helyekről került fel fotó az internetre.

A jelenleg Maverick címet viselő produkció Tom Cruise egyik régóta dédelgetett álma volt, hiszen az első rész a Top Gun hihetetlen nemzetközi sikere egy csapásra világsztárrá tette a színészt, aki azóta is sikeresen őrzi A-listán pozícióját az álomgyárban. Pedig 27 évet várni egy folytatásra sokszor kockázatos, és nem is túl gyakori dolog – de a színész nem csupán azért akarta a projektet, hogy még egy bőrt lehúzzon a történetről, hanem meg szerette volna mutatni, hogyan hat a múló idő a szereplőkre és a körülményekre.

Az új filmben idősebb és fiatal pilóták néznek majd szembe a változó időkkel, illetve keresik és találják meg a helyüket a drónok és az egyre fejlődő harcászati eszközök által uralt világban.

Cruise mellé számos szupersztár sorakozott fel – és vannak nagy visszatérők is, mint Val Kilmer. A stáblista elég meggyőző, a filmben feltűnik Jennifer Connelly, Glen Powell, Miles Teller, Jon Hamm és Ed Harris. A filmet Joseph Kosinski rendezi majd, aki dolgozott már együtt Cruise-al, és azután kapta meg a produkció rendezői székét, miután az első rész rendezője – aki visszatért volna -, Tony Scott 2012-ben öngyilkos lett. Ez évekre megakasztotta a film előkészületeit, és a stúdiónak is rendeznie kellett a sorait, mielőtt zöld utat ad a produkciónak.

Ám a Scott család ennek ellenére képviselti magát a filmben: , az elhunyt rendező unokaöccse és a legendás Ridley Scott fia részt vett a film forgatókönyvének kipofozásában – és neki köszönhetjük az egyik exkluzív fotót Cruise-ról.

A többi fotót lelkes rajongók készítették, akiknek ilyen-olyan módon sikerült közel férkőzniük a forgatáshoz, és lőni egy-két lesifotót, amit természetesen örömmel osztottak meg velünk, kevésbé szerencsésekkel is.

Íme tehát a legfrisseb fotók a készülő Ton Gun-filmről:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Set life #topgunmaverick #tomcruise #flighttraining

LUKE SCOTT (@freescottluke) által megosztott bejegyzés,

Szept 13., 2018, időpont: 9:42 (PDT időzóna szerint)