Nagyon úgy tűnik, hogy a rajongók választ kaptak arra, vajon készülhetnek-e további Terminator filmek, ez a válasz pedig egyenesen a Sötét végzet sztárjától, Mackenzie Davistől érkezett.

A tavaly ősszel mozikba került Sötét végzet ugyanis nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiába hozták vissza a produceri székbe James Cameront, a főbb szerepekbe pedig Arnold Schwarzeneggert és Linda Hamiltont, a film gyakorlatilag elhasalt a pénztáraknál.

A régi arcok mellett pedig új sztárok is felbukkantak a történetben, maga Mackenzie Davis karaktere és annak eredete egészen frissnek ígérkezett. A Sötét végzet halvány sikere mellett pedig nem volt egyértelmű, hogy a jövőben bővülhet-e még a franchise.

A NME magazinnak adott legfrissebb interjújában Davis azonban egészen határozott választ adott, amikor arról kérdezték, lát-e arra esélyt, hogy újabb Terminator filmek készüljenek. “Nagyon szerettem a filmet, büszke vagyok mindarra, amit összehoztunk, de úgy néz ki, nem volt rá igény. Szerintem őrültség lenne azt hinni, van igény egy hetedik filmre. Mindenképp oda kell figyelni arra, mire vágyik a közönség, a közönség pedig új dolgokat szeretne” - jegyezte meg a színésznő.