Évekkel a Végtelen-szága lezárása után a rajongókat továbbra is foglalkoztatta a kérdés, hova is került pontosan Thanos, majd maga Tony Stark, miután sikerült használniuk a köveket, erre rejtélyre pedig a napokban végre fény derült.

Végtelen háború és Végjáték rendezőpárosa, Anthony és Joe Russo egy rajongói találkozó során válaszolták meg, hogy mi is az a hely, amelyet valójában csupán kétszer látunk a két film lezárásában.

Thanos a csettintés után egy narancsszínű helyen ébred, ahol a kis Gamora megkérdezi tőle, sikerrel járt-e a végzete beteljesítésében, Tony Starknak pedig szintén ezen a helyen sikerül találkoznia felnőttkorú lányával, akit soha nem ismerhetett meg.

Mint kiderült, ez a hely pontosan a lélekkő belsejében van, amelyet a Russo fivérek egyfajta “megállónak” neveztek, ahol a lelkek megbékélhetnek és megnyugodhatnak. Bár ezt a helyet aligha láthatjuk még a jövőben az MCU negyedik fázisában, mindenesetre nagy valószínűséggel most már a rajongók is megnyugodhatnak a kérdést illetően.