A Disney+ egyik utóbbi legnagyobb dobása kétségtelenül A mandalori sorozat, amely egyben a Star Wars első élőszereplős szériája. 

Bár az első évad még tavaly ősszel lezárult, az már egy ideje tudható, hogy a stúdiónál nem húzzák az időt a folytatás megjelenésével. Már csak azért sem, mivel többen visszamondták a Disney+ előfizetésüket miután lezárult a sorozat első évada.

Mostanáig azonban nem igazán lehetett hallani az előkészületekről, Gina Carano, aki A mandaloriban az egykori egy volt rohamosztagost, Cara Dune-t alakítja, frissen posztolt egy forgatási fotót. A folytatásban tehát több ismerős arc is visszatér majd, köztük Giancarlo Espositio is Moff Gideonként, aki a lezárásban az egyik legizgalmasabb húzást hozta azzal, hogy megvillantotta a legendás Sötétkardot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

That’s a wrap on season 2.. I absolutely love this work and the people in it. ???? #storytelling ✨#themandalorian

G I N A J????Y C A R A N O (@ginajcarano) által megosztott bejegyzés, Márc 6., 2020, időpont: 1:36 (PST időzóna szerint)

Bár a széria teljes szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy a továbbiakban jobban megismerhetjük majd Bébi Yoda eredetét, amelyre mindeddig nem igazán volt példa a Star Wars univerzumban.

A mandalori folytatására azonban várni kell még egy picit a rajongóknak, hiszen várhatóan idén érkezik majd a Disney+ műsorkínálatában.