Vérfertőző homoszexuális szexjelenet az HBO Max sorozatának új epizódjában

Azt már szinte mindenki megszokta, hogy A Fehér Lótusz mindig húz valami váratlant, az ötödik epizód lezárása viszont sokakat kiakasztott.

Az epizód ugyanis Jack és Quentin, nagybácsi-unokaöccs jelenetével zárult, akikre Tanya talált rá nem épp egy publikusnak mondható szituációban. Az HBO-tól nem idegen a vérfertőzés ábrázolása, hiszen korábban a Trónok harca és a Sárkányok háza is jócskán bővelkedett az ilyen képsorokban.

“Ó, ember, végre megkapta, amit papíron akart, csak hogy rájöjjön, hogy a férfi a nagybátyjával ke*él. És ez nem az, aminek látszik. Soha nem akarod megtudni, hogy a srác, akivel randizol, és aki elragadott, a nagybátyjával ke*él! Nem akarsz ezzel szembesülni” - nyilatkozta az Entartinment Weekly magazinnak Haley Lu Richardson.

Ennél több kommentárt viszont nem igazán kívánt hozzáfűzni a színésznő, így ő maga is együtt várja a nézőkkel, milyen tanulságot is von le mindebből az általa megformált karakter, azt viszont hozzátette, hogy az ilyen szituációk sokkal jobban állnak a már említett Trónok harca történeteknek.

dráma | szatíra | vígjáték

A vendégek és alkalmazottak kalandjait követhetjük nyomon egy trópusi paradicsomban. több»