VIDEÓ: Így gyúrta ki magát Chris Hemsworth a Thor 4-re, neked menne?

Bár a Szerelem és mennydörgés forgatása már egy ideje lezárult, Chris Hemsworth továbbra is szereti formában tartani magát, amelyről meg is osztott egy rövid videót.

A színész saját elmondása szerint a felvételen épp azt a gyakorlatot végzi, amely számára a leginkább megterhelő, így le is szögezi, hogy ezt semmiképp se próbáljátok ki otthon.

Ahogy arról korábban már számos alkalommal beszámoltunk, Hemsworth legutóbb nem csupán Thor negyedik része miatt pattintotta ki alaposan magát, hanem a Hulkster életrajzi film miatt is, amelyben Hulk Hogant alakítja majd.

A Thor 4-et azonban már most alig várják kivárni a rajongók, ami talán kevésbé meglepő, hiszen Hemsworth mellett  Matt Damon, Russell Crowe, Melissa McCarthy, Chris Pratt, Sam Neill is felbukkannak a filmben.

Bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy Natalie Portman is visszatér Jane Foster szerepében, ráadásul át is veszi majd Thor helyét az univerzumban. Egy másik további meglepetés, hogy a történet főgonoszát, Gorrt  Christian Bale alakítja majd.

A Thor 4-re azonban még egy ideig várniuk kell a nézőknek, hiszen a tervek szerint a Taika Waititi rendezésében készülő produkciót 2022. tavaszán mutatják be.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés