VILLÁMJÁTÉK! Nyerj páros mozijegyet a Szellemirtók: Az örökségre!

Te is az elsők között szeretnéd látni az év egy legnagyobb dobásának ígérkező Szellemirtók: Az örökséget? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a Kultik Mozihálózat játékához, hogy a Tiéd lehessen a páros mozijegy, melyet az ország bármelyik Kultik-mozijában felhasználhatsz.

Mától végre országszerte látható a hazai mozikban az Jason Reitman (az eredeti Szellemirtók rendezőjének fia) új filmje, a Szellemirtók: Az örökség, melyhez olyan világsztárok csatlakoztak, mint Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd és Paul Rudd

A film pozitív kritikai fogadtatásban részesült, most viszont a nézőkön a sor, hogy ítéletet mondjanak a nagyszabású látványos családi kalandfilmről, amely tovább viszi a Szellemirtók örökségét.

Ha Te sem szeretnél lemaradni, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzésünkhöz kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a holnap déli (november 19., 12:00) sorsolásba. 

Figyelem, ezúttal az ország egész területéről játszhatsz. A filmet a következő Kultik-mozikban nézheted meg: Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik Terasz, Kultik Szenes, Kultik Vásárhely, Kultik Köki.

Sok szerencsét kívánunk!

akció | dráma | fantasy | vígjáték

Azt követően, hogy négy hős Manhettenben ádáz küzdelem során elűzte a világunkból a szellemeket, a túlvilági lények mintha örökre eltűntek volna a Föld színéről? Az új... több»