Számtalan film főszereplőjeként megmozgatta már az emberek fantáziáját világszerte, de ezúttal Leonardo DiCaprio nem a színészi teljesítménye, hanem a táncmozdulatai miatt került a figyelem középpontjába.

A 48 éves férfit egy szilveszteri partin látták Malibuban, és most olyan felvételek kerültek elő, amelyeken megcsodálhatjuk a mozdulatait. Leonardo a szokásos öltönyeitől eltérően egy fekete pólóban, világos farmerben és fekete baseball sapkában élvezte a sztárparti estéjét.

A Gekko étteremben megrendezett partin olyanok is részt vettek, mint a rapper Drake. A Titanic sztárját, Leonardót a TikTok-ra feltöltött 10 másodperces klip hátterében láthatjuk.

A rövid videó - amelyet már majdnem 250 ezerszer "lájkoltak" - a következő feliratot kapta: "Leonardo DiCaprio just vibin in Miami at Gekko in Brickell".

A rajongók özönlöttek a poszt kommentszekciójába, az egyikük így viccelődött: "Ez nem Leonardo DiCaprio, ez Deonardo LiCaprio.

Egy másik hozzátette: "Olyan mozdulatai vannak, mint A Wall Street farkasa filmben."

Egy tweeter azt javasolta, hogy "a táncából vírus tik-tok táncot kellene csinálni", míg egy másik megvédte a színészt, azt írva: "Csak lazít, hagyjuk már élni!"

Egy második, Instagramra feltöltött videón Leonardo ugyanebben a ruhában látható, amint korábban kezet ráz egy nővel. Nem sokkal az újév után Leonardót egy titokzatos nővel látták a karibi nyaralást élvezni egy jacht fedélzetén. A színész kék fürdőnadrágot viselt, miközben a lehető legjobban kihasználta a napsütést a luxushajón, amely a hírességek fellegvára, St Barts körül utazott. A felvételeken úgy tűnik, hogy boldogan beszélget egy nővel, akinek kiléte ismeretlen, és aki egy világoskék virágos bikinit viselt.

Leonardoról jelenleg úgy gondolják, hogy szingli, miután eloszlottak a pletykák, miszerint a 23 éves színésznővel, Victoria Lamasszal randizik.

@livinmiami305 Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell ???? More on IG - livinmiami305 ????: @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio ♬ original sound - Miami | Miami Beach