Visszatérhet Johnny Depp A Karib-tenger kalózaihoz? Válaszolt a producer

Mint ismert, Johnny Depp azért perelte be 50 millió dollárra a volt feleségét, Amber Heardet, mert állítása szerint a színésznő vádja, miszerint ő fizikailag, szexuálisan és mentálisan is bántalmazta őt házasságuk alatt, tönkretette a hollywoodi karrierjét. A per jelenleg is tart, de tavaly egy ehhez kapcsolódó másik bírósági ügyet már elveszített a színész. Ezt követően pedig valóban eléggé megcsappantak a szerepajánlatai.

Johnny Deppet a napokban arról is kérdezték a tárgyaláson, hogy szándékában áll-e valaha is visszatérni a Disney-hez és ott a karrierje legjövedelmezőbb szerepéhez, Jack Sparrow karakteréhez. Mielőtt elárulnánk, mi volt a színész válasza, térjünk át egy interjúra A Karib-tenger kalózai franchise producerével, Jerry Bruckheimerrel, amit a The Sunday Times magazin készített.

Ebben őt is megkérdezték nagyjából ugyanerről, vagyis hogy Johnny Depp visszatérhet-e Jack Sparrow karakteréhez a közeljövőben. A producer erre határozott választ adott: mostanában biztosan nem. Majd hozzátette, hogy jelenleg gőzerővel dolgoznak azon, hogy újjá építsék a lassan már húsz éves sorozatot. Éppen ezért a hatodik mozit is egy vadonatúj hős köré szeretnék felépíteni.

A producer nagyon szeretné, ha ezt az új hőst Margot Robbie játszaná el, de egyelőre még nem bólintott rá a felkérésre. Éppen ezért jelenleg két forgatókönyv-változaton is dolgoznak: az egyik rá épít, a másik pedig nem. De az biztos, hogy Jack Sparrow egyikben sem kap helyet, ami azért különösen érdekes, mert gyakorlatilag ő az egyetlen főszereplő, aki mind az öt eddigi filmben jelen volt (néhány állandó visszatérő mellékszereplővel együtt).

És, ami Johnny Deppet illeti, ő is azt válaszolta a bíróságon neki feltett kérdésre, hogy esze ágában sincs újra Jack Sparrow bőrébe bújni. Szóval erről akkor ennyit.