Bryan Cranston nyíltan beszélt arról, hogy már azt tervezi, hogy rövidesen visszavonul, mindemellett pedig néhány magánéleti titkot is elárult.

A Totál szívás sztárja a GQ magazinnak adott interjúban beszélt a munka és magánélet közötti kapcsolatról,  illetve azt is megemlítette, hogy 14 hónapos Ryden nevű fiának nem más, mint Aaron Paul a keresztapja.

A színész azt is elárulta, hogy a jövőben bezárja saját produkciós cégét, és hogy a Dos Hombres nevű mezcal márkájának részvényeinek felétől is megválik. Cranston elmondta, hogy úgy tervezi, hogy 2026-ban vonul nyugdíjba.

Bryan 1984-ben ismerkedett meg feleségével, Robin Deardennel, a pár öt évvel később kötött házasságot, miután a Cranston saját elmondása szerint a fürdőkádban kérte meg a kezét. A színész azt is hozzátette, hogy felesége nagyon megértő volt az elmúlt években a karrieri döntésekkel kapcsolatban, így szeretne minden elmulasztott közös pillanatot pótolni, a jövőben pedig a családjára koncentrálni

“A feleségemmel már házasságkötésünk előtt is együtt jártunk terápiára. Úgy tekintek erre, mint a műszerfalon kialvó figyelmeztető lámpára, amely üzenetet hordoz, hogy mire kell odafigyelnünk” - jegyezte meg Cranston.

dráma | krimi | thriller

Walter, a középiskolai kémiatanár épp 50. születésnapját ünnepelné, amikor megtudja, hogy tüdőrákban szenved, és mivel a betegsége már a végső stádiumban jár, alig egy... több»