Már nem kell sokat várnunk a következő Tarantino-filmre, a Volt egyszer egy Hollywoodra, mely augusztustól látható a hazai mozikban. Végre itt a pazar szereplőgárdát felvonultató produkció teljes előzetese.

Néhány hete futott be a Volt egyszer egy Hollywood beharangozó trailere, mely adott már némi ízelítőt abból, mire is számíthatunk majd a filmtől, most azonban megérkezett az új kedvcsináló, melyre Tarantino rajongóinak milliója várt már.

A friss, több mint két és fél perces anyag a korábbival ellentétben sokkal jobban koncentrál a karakterekre és a történetre. Így lényegesen többet kapunk a főszereplő duóból, Leonardo DiCaprioból  és Brad Pittből is.

A sztori szerint a DiCaprio által alakított karakter egy jobb napokat is megélt tévészínész, aki a mozifilmek világában is szerencsét próbálna, de barátja és egyben állandó dublőre is erre vágyik. A Manson szekta által tragikus kegyetlenséggel meggyilkolt Sharon Tate-et pedig a szőke szépségből az elmúlt években komoly színésznővé avanzsált Margot Robbie alakítja majd. Rajtuk kívül feltűnik még a trailerben Mike Moh, aki az ikonikus Bruce Lee-t játssza,  Al Pacino, akit egy producer szerepében láthatunk, valamint Timothy Olyphantt, Luke Perry és Kurt Russell is.

A Volt egyszer egy Hollywood kétségkívül az év egyik legjobban várt filmje, és sokan már most a díjszezon nagy esélyeseként emlegetik. A szezon pedig elég korán kezdődik Quentin Tarantino számára, ugyanis a film világpremierje nem máshol lesz, mint a világ egyik legrangosabb filmfesztiválján, Cannes-ban. 

A rendező korábban többször is beszélt arról, hogy tíz filmmel a háta mögött vonul majd nyugdíjba, a Volt egyszer egy Hollywood pedig már a kilencedik filmje a sorban, és akkor még nem beszéltünk a hosszú ideje beharangozott Star Trek moziról sem, melynek kapcsán elég elhivatottnak tűnik a direktor.

A film augusztus 8-tól látható a hazai mozikban. Az új előzetest idelent nézhetitek meg.