Lehet, hogy Wednesday és Enid a jövőben egymásba szeretnek? A sorozat alkotói választ adtak a kérdésre.

A Wednesday a Netflixen való premierje óta továbbra is dominál, bár hivatalosan még továbbra sem jelentették be a második évadot. Ez persze a nézettségi adatok fényében valószínűleg csak idő kérdése.

Addig is van a rajongóknak egy rész, akik azt szeretnék, hogy Jenna Ortega (galériánkban) és Emma Myers karakterei a jövőben ne csak barátok legyenek. A hangjuk pedig olyan hangos, hogy a sorozat készítői is nyilatkoztak a lehetőségről.

Szerdán Al Gough és Miles Millar a The Hollywood Reporter című lapnak adott interjút, mely során erről a lehetőségről is megkérdezték őket.

Al hangsúlyozta, hogy számukra a "női barátság" a sorozat egyik legfontosabb eleme, és megjegyezte, hogy Wednesday és Enid "ennek középpontjában" áll.

"Nem fogunk semmit sem elvetni, és nyilvánvalóan néha a karakterek felfedik magukat, ami a szórakoztató dolog, amit szeretünk a tévében, hogy ez egy organikus utazás" - tette hozzá Miles a kapcsolat kialakulásának lehetőségéről. "Van egy tervünk, és szeretnénk, ha lennének olyan útvonalak a térképen, amelyek váratlan irányokba vezetnek. Szóval, mindenre nyitottak vagyunk. Mindenféleképpen fel akarjuk fedezni ezt a barátságot (...), nyitottak vagyunk, hogy lássuk, hogyan fejlődnek ezek a karakterek és ez a barátság. Ahogy Al mondta, ez a barátság a kulcs a sorozatról alkotott elképzelésünkhöz."

A sorozat mellett Anthony Hopkins sem ment el 'szó nélkül', és egy vicces utánzós videóval rukkolt elő.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»