Bár az utóbbi hónapokban már hallhattunk arról, hogy Wesley Snipes karrierje egy pontján nagyon közel volt ahhoz, hogy eljátssza Fekete Párducot, az éreintett egészen idáig nem szólalt meg az ügyben.

A Penge filmek sztárja is lehetett volna Fekete Párduc, igaz, nem a 2018-ban bemutatott Marvel produkcióban, hanem évekkel korábban.

A színészt új filmje, a Dolemite Is My Name premierjén kapták mikrofonvégre, ahol egyebek mellett a meghiúsult projektről is kérdezték.

„Annak idején még nem volt adott a szükséges technológia. Azt szerettem volna, ha a film mindenben követi a képregényeket, a város megjelenítését és a tudományt is beleértve” - mondta, majd hozzátette, hogy ekkoriban keresték meg a Penge kapcsán, amire azonnal igent mondott, ez pedig pályájának talán legjobb döntésének bizonyult.

A képregény rajongóinak ezt követően több évtizedet kellett várniuk, és a Marvel Fekete Párduca meg is hódította a világot, a kritikusok nem győzték méltatni, a közönség pedig közel másfél milliárd dollárnyi jegyvásárlással hálálta meg a produkciót.

Via Twitter