Will Smith: 3 hónappal az Oscar-pofon után új díjat nyert a színész

Három hónappal azután, hogy Oscar-díjat kapott, és az ünnepségen megütötte Chris Rockot, Will Smith megkapta a legjobb színésznek járó BET-díjat Richard király című filmért.

Az Oscar-gáláról kitiltották, mert nem sokkal a legjobb színésznek járó trófea átvétele előtt megütötte Chris Rockot, miután a komikus a színpadon rosszul viccelődött felesége állapotával. Will Smitht azonban Reinaldo Marcus Green sportdrámájának köszönhetően ismét díjazták.

Június 26-án, vasárnap Will Smith kapta meg a legjobb színésznek járó BET-díjat Serena és Venus Williams apjaként nyújtott alakításáért. A Black Entertainment Television csatorna által létrehozott díjat 2001 óta adják át, hogy a szórakoztatóipar különböző területein tevékenykedő, főként afroamerikaiakat és más kisebbségeket jutalmazzon.

A kategóriákban pedig keveredik a film és a televízió, hiszen a ceremóniáról hiányzó Will Smith-szel szemben filmes (Denzel Washington a Macbeth tragédiája-ért) és sorozatszínészeket (Anthony Anderson a Black-ish-ért, Adrian Holmes és Jabari Banks a Kaliforniába jöttem - A nagy találkozás rebootjáért) egyaránt jelöltek. 

Így, a már Golden Globe-, BAFTA-, SAG-, Critics Choice- és természetesen Oscar-díjas Will Smith újabb díjjal bővíti a Richard királyban nyújtott alakításaiért kapott elismerések hosszú listáját.

dráma | életrajzi | sportfilm

Egy történet egy káprázatos sikereket elérő testvérpárról, Serena és Venus Williamsről, akik apjuk, Richard Williams edzősködése mellett a teniszvilág szupersztárjaivá... több»