Winona Ryder is visszatér a Beetlejuice 2-benA kép forrása: Photo © Warner Bros. Pictures

Tim Burton az eredeti film főszereplőivel képzeli el a folytatást.

Hamarosan a mozikba kerül Tim Burton legújabb filmje, az és Christoph Waltz nevével fémjelzett Nagy szemek, melynek egyik sajtóeseményén a rendező újabb morzsákat hintett el a kultikus Beetlejuice - Kísértethistória folytatásáról.

Ezen a héten számoltunk be arról, hogy egy korábbi, napokban zajlott sajtóeseményen Burton elhintette, hogy a Beetlejuice 2 hamarabb elkészülhet, mint az gondolnánk. A rendező MTV-nek adott friss interjújában annyival egészítette ki a korábbi értesüléseket, hogy az első rész főszereplőjén, Michael Keatonön kívül Lydia Deetz szerepében minden bizonnyal Winona Rydert is viszontláthatjuk majd Lydia Deetz szerepében. A rendező elmondta, hogy a közelmúltban találkozott is a színésznővel, akit nem győzött méltatni.

Burton legutóbb a The Killersnek forgatott videoklip kapcsán dolgozott együtt Ryderrel, mely csak még izgatottabbá tette a Beetlejuice 2-vel kapcsolatban. Amikor a rendezőt arról kérdezték, elégedett-e Seth Grahame-Smith és David Katzenberg forgatókönyvével, válaszában elég egyértelműen utalt arra, hogy Keatonön kívül nem játszhatná más a főszerepet, bár hozzátette, az utóbbi időkben nem találkozott a színésszel, aki jelenleg rendkívül elfoglalt új filmje, a díjszezon egyik esélyesének kikiáltott Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) promóciója kapcsán.

A Nagy szemek 2015. december 25-én debütál a mozikban.