Woody Harrelson lehet Tom Hardy Venomjának nemezise

A legfrissebb hírek szerint Woody Harrelson játssza a Sony készülő Venom-filmjének Carnage-ját, a pszichopata gyilkost – ezt amúgy már hónapok óta rebesgetik Hollywoodban, de hivatalosan eddig sem a színész, sem a stúdió nem jelentette be a dolgot.

A Venom-filmet igen nagy sztárok nevei fémjelzik: a főszereplő Venomot Tom Hardy játssza, de feltűnik még benne Michelle WilliamsRiz AhmedJenny SlateScott Haze és Reid Scott, – és természetesen a legutóbb a Három óriásplakát Ebbing határában-ban feltűnő, és hamarosan a Solo: Egy Star Wars-történet ben szereplő Harrelson neve is igen jól mutat a plakátokon.

A színész meglehetősen későn csatlakozott a filmhez, és még az sem teljesen biztos, hogy melyik szerepet szánják majd neki – a történetről és a film cselekményéről eddig vajmi keveset tudni, mert a hivatalos ízelítő nagyjából semmit sem árult el róla -, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Harrelson Carnage szerepét kapja majd. Volt arról szó, hogy Ahmed játszaná Carnage-t, de mivel ő hivatalosan is másik szerepet játszik majd, így Harrelson lenne a tökéletes jelölt Cletus Kasady életre keltésére.

Arról is több hír kering, hogy Carnage karaktere vajon mekkora szerepet játszik majd a Venom-film történetében: most úgy tűnik, hogy csak kevés szerepet szánnak neki, és feltűnésével inkább a folytatás történetét készítik elő. Azt még nem lehet ugyan tudni, hogy mekkora sikert hoz az első Venom-film, mert ha netán bukta, és nincs folytatása, akkor Harrelson tehetségét elpazarolták.

Az mindenesetre bizakodásra adhat okot, hogy Hardy az elmúlt években nagyon megválogatja, hogy milyen szerepeket vállal – és egy-két kivételtől eltekintve jól tud belenyúlni a dologba. Ha pedig rászánta magát arra, hogy visszatérjen a szuperhős-filmek zsáneréhez, akkor a Venom-film biztos nyújt majd valami mást is, mint csak egy sima CGI-orgiát.