XXL előzetes a Netflix közelgő premierjeihez: Stranger Things finálé, Rebel Moon, Squid Game és mások

A Geeked Week 2023 keretein belül a Netflix idén is új tartalmakat mutat be, és betekintést nyújt a jövőbeli kiemelt bemutatókba. 

A 2023. november 6. és 12. között megrendezésre kerülő esemény hivatalos előzetese már megjelent, hogy fokozza a várakozást. A Netflix közeljövőbeli figyelemre méltó projektjei közé tartoznak többek között:

Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke - 2023. december 22-én jelenik meg Zack Snyder sagájának első része, olyan sztárokkal, mint Charlie Hunnam és Sofia Boutella.

Stranger Things 5. évad: A népszerű sorozat befejezése, bár a kezdési dátumot egyelőre nem jelentették be.

Nyerd meg az életed: A kihívás: 2023. november 22-én lesz a premier: A Squid Game (Nyerd meg az életed) című nagysikerű dél-koreai sorozat valóságshow spin-offja.

Scott Pilgrim rákapcsol: 2023. november 17-től látható Scott Pilgrim történetének animációs sorozatos újragondolása.

A 3-test probléma: Cixin Liu "Trisolaris" trilógiájának filmadaptációja, amely az idegenekkel való kapcsolatfelvételt is érinti.

Avatar: Az utolsó léghajlító: A híres animációs sorozat élőszereplős változata, de a megjelenési dátumát még nem jelentették be.

A Geeked Week további említései között olyan címek szerepelnek, mint a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft és a Jurassic World: Chaos Theory. Sok ilyen sorozat és film pontos megjelenési dátuma még várat magára.