2016.04.01 17:38 citizenfour99 Olvasottság: <100x
0

Gyengécske, hullámvölgyes

Az eleje baromi jól indult, sokat nevettem, majd a közepe kissé ellaposodott, és a vége ismét nagyon király lett, az első részhez viszonyítva, viszont mindenképp gyenécske volt. Nagyvonalakban. A történetben tetszett, hogy végre valakik, manapság egyre többen, nem apple termékeket promotálltak, hanem androidos cuccokat, sony telefon, aio vagy milyen laptop, android csengőhang stb.., viszont az nem tetszett annyira, hogy egyáltalán ezt az okos világot bele szőtték a történetbe, sokat nem dobott a humor faktoron, meg hát nem is kell a fiatalokkal gyermekkoruk óta ezt a "okos-társadalmat" promotállni. A kategóriát nem igazán tudtam belőni, hogy melyik korosztályt szerették volna megcélozni, de nem is volt igazán gond.

Ez csak egy személyes vélemény. Ám, és ami fontos, próbálgattam, nézem angolul , angol felirattal. Steve Buscemi, meg Kevin James, meg Selena Gomez hangok végett, DE, nekem Adam Sandler hangja magyarul az igazi, és azt kell, hogy mondjam, magyar szinkronnal sokkal királyabb volt. Nagy tanulságokat nem lehetett belőle levonni, és mondják sokan, hogy a mesékből nem is kell.

Gyengécske, hullámvölgyes

Pedig de. Épp ez az a műfaj, ahol szórakoztatóan lehet beültetni nagyon fontos tanulságokat a gyerekek fejébe, ami szerintem fontos. Szóval egy kissé történet szempontjából lehetett volna kreatívabb is. Drakulára nem lehetett úgy nézni, hogy ne a kiköpött Lugosi Béla fejet látnám, ami nagyon király , alapjába véve pedig szeretem ezt a Hotel Transylvania sztorit, és ez jó mese volt apróságoktól eltekintve.

animáció | családi | fantasy | horror | vígjáték

Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó filmtartalom: Drakula, a vérszomjas vámpír erdélyi kastélyában hotelt üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szörnyek... több»

0