Imádtam a MIB-filmeket, főként Will Smith és Tommy Lee Jones miatt. A duó dinamikusan és jól illett egymáshoz, ahogyan a két színész játéka is remek volt ebben a humoros sci-fi vígjátékban. Így aztán örömmel vártam a következő részt, noha tudtam, hogy már nem a két kedvenc fogja játszani. Bevallom, hiába van Hemsworth-nek jó komikus énje, és hiába tartom jó színésznek, valahogy valami hiányzott az egész filmből. A főszereplő nő engem irritált, de illett a filmbe.
Aztán, amikor másodszor megnéztem, rájöttem, mire a hiányérzet. Ez már nem a MIB, hanem egy erre épülő, de ettől független film volt, legalábbis számomra. Így hiába vártam a MIB első három részének az érzését, a negyedik esetében ez elmaradt. Ettől függetlenül szívesen nézem meg néha-néha, kikapcsolódásként. Nézd meg, szórakozz egy jót az újabb sötét zsaruk történeten. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!
Imádtam a MIB-filmeket, főként Will Smith és Tommy Lee Jones miatt. A duó dinamikusan és jól illett egymáshoz, ahogyan a két színész játéka is remek volt ebben a humoros sci-fi vígjátékban. Így aztán örömmel vártam a következő részt, noha tudtam, hogy már nem a két kedvenc fogja játszani. Bevallom, hiába van Hemsworth-nek jó komikus énje, és hiába tartom jó színésznek, valahogy valami hiányzott az egész filmből. A főszereplő nő engem irritált, de illett a filmbe. Aztán, amikor másodszor megnéztem, rájöttem, mire a hiányérzet. Ez már nem a MIB, hanem egy erre épülő, de ettől független film volt, legalábbis számomra. Így hiába vártam a MIB első három részének az érzését, a negyedik esetében ez elmaradt. Ettől függetlenül szívesen nézem meg néha-néha, kikapcsolódásként. Nézd meg, szórakozz egy jót az újabb sötét zsaruk történeten. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!