Szerintem minden idők legjobb háborús sorozata ( na olyan sok nincs is) és még van valóság alapja is hiszen a 101-esek létező személyek voltak.Talán ha 1-2 él ma még.Szépen felépített karakterek akiket lehet szeretni,gyűlölni.Egy hatalmas életveszélyes de összekovácsoló történet az egész. Ha valaki látta az" Utolsó Háborús Hősök" NatGeo-s dokufilmet az érteni fogja miről szólt a vérengzésen kívül is II. világháború. Ahogy az egyik veterán nyilatkozta: "...a fiatalságom legszebb évei vesztek el a háborúban,de megérte.Túléltem,szerencsém volt és még egyszer átélném
mert hatalmas kaland volt.Életre szóló barátságokkal..."
Szerintem minden idők legjobb háborús sorozata ( na olyan sok nincs is) és még van valóság alapja is hiszen a 101-esek létező személyek voltak.Talán ha 1-2 él ma még.Szépen felépített karakterek akiket lehet szeretni,gyűlölni.Egy hatalmas életveszélyes de összekovácsoló történet az egész. Ha valaki látta az" Utolsó Háborús Hősök" NatGeo-s dokufilmet az érteni fogja miről szólt a vérengzésen kívül is II. világháború. Ahogy az egyik veterán nyilatkozta: "...a fiatalságom legszebb évei vesztek el a háborúban,de megérte.Túléltem,szerencsém volt és még egyszer átélném mert hatalmas kaland volt.Életre szóló barátságokkal..."