Közösség

Vélemény:

80 Bűnben égve

(1993)

Bűnben égve

SaSa   2025.09.10 12:08
0

A sztori rendben van. Nem mondanám nagyon különlegesnek, de jól van összerakva. Tetszett az, ahogyan a végén kiderül, hogy Don Johnson milyen előkészületeket tett hónapokon át. Ettől eladhatóbbá válik. Viszont rengeteget lehúz a filmen az a fajta hozzáállás, amit a nő tanúsít. Lehetetlen helyzetekben még csak meg sem próbál magyarázatot adni a félreérthető helyzetekre, sőt, mintha még direkt keresné is azokat. És hát a végén, ahogy megoldották a lezuhanást... Jobb végszónak tartottam volna, ha inkább a nő magával rántja, és mindketten meghalnak. Ez elég gyászosra sikeredett. A film nézése közben egyébként nincs késztetés, hogy kikapcsolja az ember. De ez valószínűleg betudható a nőknél Don Johnson jelenlétének, férfiak esetében meg Rebecca D. M.-nak - aki érdekes megjelenésű személy. Én a Kim Basinger-őrületet sem értettem annak idején, és ha mondjuk hozzá kéne hasonlítanom, akkor talán Rebecca különlegesebb is. Fura, hogy nem igazán lett felkapottabb, talán ez a második film, amiben láttam valaha. Mondjuk tehetségben/játékban simán csak átlagos a filmben. Mindegy. Egyszer érdemes megnézni, nem rossz film.