Tipikus 90's VHS-film. Giancarlo Giannini nevét érdemes megemlíteni, aki különösen gyenge volt. És Charles S. Duttonra külön felhívom a figyelmet. Ő nem gyenge, hanem szerintem alulmúlhatatlan.
Josh Brolin feltűnése egy meglepetés volt. Én a Sicario filmben ismertem meg. Ott kifejezetten tetszett. Itt... hát... mondjuk, hogy még fiatal volt :-). Szóval a film egyszer megnézhető... és ha képes vagy olyan szemmel nézni, hogy a 90-es évek javarészt gagyi horrorjai közé kell elhelyezni, akkor végig is bírod nézni. van benne sok butaság... de viselhető.
Tipikus 90's VHS-film. Giancarlo Giannini nevét érdemes megemlíteni, aki különösen gyenge volt. És Charles S. Duttonra külön felhívom a figyelmet. Ő nem gyenge, hanem szerintem alulmúlhatatlan. Josh Brolin feltűnése egy meglepetés volt. Én a Sicario filmben ismertem meg. Ott kifejezetten tetszett. Itt... hát... mondjuk, hogy még fiatal volt :-). Szóval a film egyszer megnézhető... és ha képes vagy olyan szemmel nézni, hogy a 90-es évek javarészt gagyi horrorjai közé kell elhelyezni, akkor végig is bírod nézni. van benne sok butaság... de viselhető.