Nem tudom, hogy miért, de végig néztem ezt a filmet.. A legtöbben azért nézik meg, mert szeretik az akció filmeket és nagyon szórakoztatónak találják, be kell vallanom én is jót szórakoztam rajta, de kifejezetten azért, mert hangosan felröhögtem egy csomó jeleneten.
Nyilvánvaló, hogy a történeten nem kellett sokat agyalni, mert ha belegondolunk, hogy mi a jó francról szól, akkor öngmagában már az is elég nevetséges.
De most tényleg, Ő az a kegyetlen csávó, akitől mindenki retteg, John Wick. Akinek, ha meghallja a nevét a gengszter főnök, egyből összeszarja magát? És mikor elmondja az embereinek, hogy három embert ölt meg egy ceruzával, az elképesztően idiótán hat, főleg amikor elárulja, hogy ő a Rémkirály. Olyan mintha valami hülye gyerekeket akarna ijesztgetni.
John Wick tényleg kurva kemény fickó, egyedül szétlő minden gengsztert a night clubban, de úgy, hogy egy kicsit sem sérül meg, sőt még a civilek sem.
A második rész, még viccesebb volt, de azt már nem néztem meg.
Nem tudom, hogy miért, de végig néztem ezt a filmet.. A legtöbben azért nézik meg, mert szeretik az akció filmeket és nagyon szórakoztatónak találják, be kell vallanom én is jót szórakoztam rajta, de kifejezetten azért, mert hangosan felröhögtem egy csomó jeleneten. Nyilvánvaló, hogy a történeten nem kellett sokat agyalni, mert ha belegondolunk, hogy mi a jó francról szól, akkor öngmagában már az is elég nevetséges. De most tényleg, Ő az a kegyetlen csávó, akitől mindenki retteg, John Wick. Akinek, ha meghallja a nevét a gengszter főnök, egyből összeszarja magát? És mikor elmondja az embereinek, hogy három embert ölt meg egy ceruzával, az elképesztően idiótán hat, főleg amikor elárulja, hogy ő a Rémkirály. Olyan mintha valami hülye gyerekeket akarna ijesztgetni. John Wick tényleg kurva kemény fickó, egyedül szétlő minden gengsztert a night clubban, de úgy, hogy egy kicsit sem sérül meg, sőt még a civilek sem. A második rész, még viccesebb volt, de azt már nem néztem meg.