Közösség

Vélemény:

83 Fácángyilkosok

(2014)

Fácángyilkosok

respect the movies   2018.02.12 19:19
0

Szerintem nagyon jó thriller lett ez is! Az előző részben (Nyomtalanul 2013) megismerhettük a nyomozópárosunkat és a nyomozási módszereiket! A 2014-es folytatásában egy újabb ügy kivizsgálását élvezhetjük végig! Ebben a részben egy sokkal szövevényesebb bűneset kerül a terítékre és talán számomra csak emiatt nem lett olyan kiemelkedő minőségi alkotás ez a rész, mint az előző! Mert néha kicsit "elveszve" éreztem magam a történetben, persze a film végére minden kérdőjelem megoldódik! A főbb karakterek még mindig pokolian jól eltaláltak! A film atmoszférája komor néha már már sötét de pont ilyen hangulat dukál egy ilyen thrillerhez! A film egyetlen számomra nagy hibája, a történet! Mert hiába van jól összerakva a film története, engem mégis zavart, hogy már aránylag a film elején tudatják velem a bűnős kilétét és nem nagyon akarnak semmi meglepőt lépni a film végén sem! Illetve az előző részhez képest a szereplők sem voltak olyan jól bemutatva, ezért kicsit felszínesnek éreztem a filmben a mellékkaraktereket! Összegezve még mindig egy nagyon jó thrillerrel van dolgunk, de az első részhez képest kicsit visszalépés volt!