Ezt a filmet ezer szemszögből lehet nézni, és pont ez a gondolkodtató benne.
Mást mond egy férfinak, egy nőnek, egy pszichológusnak, egy svédnek és egy olasznak. Én éltem olyan kapcsolatban, ahol nem egy volt a valóság. Az a kiábrándító ebben a helyzetben, hogy beszélni sem lehet róla, mert nincs azonos pont. Ha meg nem tudjuk megérteni a másikat, beleélni magunkat a helyzetébe, nincs magyarázat, csak az elvárás, hogy nyomjunk el magunkban valamit, ami számunkra evidens lenne, akkor ott nincs miről beszélni. Szerintem ez a férfi hazudik, sír, csapkodja magát, csal a játékban, érzelmileg zsarol. A reakciója, a gyerekes viselkedése a probléma, és ettől nem férfi, nem pedig attól, hogyan reagált a váratlan helyzetre, mert az tényleg kiszámíthatatlan.
Ezt a filmet ezer szemszögből lehet nézni, és pont ez a gondolkodtató benne. Mást mond egy férfinak, egy nőnek, egy pszichológusnak, egy svédnek és egy olasznak. Én éltem olyan kapcsolatban, ahol nem egy volt a valóság. Az a kiábrándító ebben a helyzetben, hogy beszélni sem lehet róla, mert nincs azonos pont. Ha meg nem tudjuk megérteni a másikat, beleélni magunkat a helyzetébe, nincs magyarázat, csak az elvárás, hogy nyomjunk el magunkban valamit, ami számunkra evidens lenne, akkor ott nincs miről beszélni. Szerintem ez a férfi hazudik, sír, csapkodja magát, csal a játékban, érzelmileg zsarol. A reakciója, a gyerekes viselkedése a probléma, és ettől nem férfi, nem pedig attól, hogyan reagált a váratlan helyzetre, mert az tényleg kiszámíthatatlan.