Közösség

Vélemény:

69 A kaszkadőr

(2024)

Nem lett belőle kedvenc, de majdnem…

zsena   2025.06.01 01:15
0

Nagyon vártam már, hogy végre elérhető legyen a Kaszkadőr valamelyik streaming platformon. Amikor még moziban vetítették, mindenképp szerettem volna megnézni, de annyit dolgoztam akkoriban, hogy egyszerűen nem jutottam el odáig. Remélem, ez az év más lesz, és több időm jut majd filmnézésre, mozizásra – meg persze írásra is, mert mindkettő teljesen kikapcsol. Amikor megláttam az előzetest, az volt az első gondolatom: „Ez nem lehet igaz – ez a film baromi jó lesz”. Főleg úgy, hogy az egyik kedvenc színésznőm, Emily Blunt játszik benne, és Ryan Gosling is közel áll a szívemhez – ahogy sok nőéhez is a Szerelmünk lapjai óta, a férfiaknál talán a Szürke ember hozta meg a népszerűséget. :) A filmet végül megnéztem, és azt kell mondjam, egy szerethető, szórakoztató moziélmény volt – de sajnos valami mégis hiányzott belőle számomra. Nem állítom, hogy ez tipikusan az a film, ahol az előzetes jobb, mint maga a film, mert bőven akadt benne akció, érzelem, és szép tisztelgés volt a filmes kulisszák mögött dolgozó hősök – kaszkadőrök – előtt. Mégis… nem adott igazi katarzist. Nem volt az a „hűha” érzés a végén. Talán nem is kell többet várni tőle annál, ami: egy könnyed, agykikapcsolós esti film, ami mellé jól jön egy kis popcorn. A Blunt–Gosling páros pedig igazán bájos együtt a vásznon – van köztük kémia, ez kétségtelen. Aki nem vár világmegváltást, annak mindenképp ajánlom: kellemes, élvezhető mozi, kisebb hibái ellenére is. Nálam ez egy stabil 3 csillag, azaz 10-ből 6 pont.