Közösség

Vélemény:

 

82 Utazók

(2016)

Utazók

 
SzintiKl   2017.01.23 18:32
0

Jennifer rajongóként izgatottan vártam a filmet, eleve imádom az akciófilmeket szerelemmel megspékelve, szóval tudtam tetszeni fog. Sajnos csalódnom kellett. A film semmiről sem szól, azon kívül, hogy ketten felkelnek és egymásba szeretnek, és aztán élik a kis életüket mint a friss házasok. Ez egy teljesen egyszerű szerelmi történet, ami amúgy ha nem egy ,,hajón'' lennének nem történt volna meg. Szirmay Gergő is említette, hogy ez a Titanic sikertelen újradolgozása. A Titanicnál lehetett számítani arra, hogy dúlni fog a lámúr, tehát nem csaptak minket be. Viszont, az Utazók egy izgalmas akciófilmet ígér a trailer szerint, ami ki fog ugrasztani a székemből, erre kaptam egy nagy semmit csillámporral bevonva.
Egész idő alatt abban reménykedtem, hogy lesz valami a végén, bármi ami megmenti ezt a csúfos kudarcot, de nem, ugyanolyan béna volt mint az egész film.
A felületes rendezést valamilyen szinten kiegyenlítette a színészi játék, és a képijáték is türhető volt, a karakterek szerethetőek, de ők sem túl kidolgozottak.
Szerintem egy egyszer alkalmos filmnek megteszik, de engem a trailer akkor is felháborított.