2017.08.06 18:40 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
0

Kecsegtető, de hamar ötlettelenné vált

Többször említettem már, hogy fontos számomra a 20 perces vígjáték sorozatok, mert, ha fáradt vagyok egész estés filmet nézni, remekül kikapcsol ez is.

A sok kivégzett sorozat után eljutottam ehhez a sorozathoz is, ami kecsegtető volt, ugyan azon a sémán vezeti fel a történetet, mint az Egy kapcsolat szabályai, mi szerint friss és régi házasok életét és barátságát követhetjük végig.

Kecsegtető, de hamar ötlettelenné vált

Az első két évad remekül működött, klisés de szórakoztató poénjaival. A szereplőket könnyen megszerethetjük, nagyon klappolt az Amerikai Pitéből ismert Finch szerepe.

Aztán jött valami, ami tönkre vágta sajnos a szériát. Először is az előbb említett friss házaspár egyre kevesebbet szerepel benne, és idővel a harmadik évadra már el is tűntek, különböző indok nélkül. Meg se próbálták egy költözéssel, szakítással vagy bármi indokkal megmagyarázni ennek okát. Helyette új szereplőt sóztak ránk, a rém erőltetett ,,kistesó" barátot, ami új színt hozott a sorozatba, de sajnos nem vált előnyére. A harmadik évad kevés részből is állt, szerintem gáz volt a sorozat háza táján, mert innentől több sebből vérzik. Például a főszereplő lányát már három különböző személy is játszotta, ami egy négy évadosra tervezett sorozatnál nagyon gáz.

A vége felé (4. évad) már inkább botrányos, mint vicces, sajnos szemmel láthatóan kifogytak a témából, az ötlettelenségbe fulladt bele a széria.

Kezdetben nagyon élveztem tényleg, de az ilyen korán jött színvonalcsökkenés miatt én feladtam. 8 rész volt már a sorozatból, de érdektelenné vált, így nem tudtam befejezni.ó

Kihagyható, felejthető. Ennél sokkal jobb sorozatoknak nem adtak esélyt második évaddal.

0