Nem vagyok egy marvel rajongó, de nem is szeretnék az lenni. Páran mondták, hogy nézzem meg ezt a filmet, mert olyan kurva viccesnek találták. Úgy gondoltam, hogy teszek egy próbát, de nekem már az elején nem tetszett a főhősnek a karaktere, a jópofáskodása, a kib@szott szar poénjai, amiről azt hiszi vicces, ha trágárkodik is mellé.
Kifejezetten a látványvilágra épülő film, ami nagyon tetszik a tizenéves srácoknak, meg a bizonyos IQ szinten alatt lévő embereknek. Engem nem szórakoztatott, sokkal inkább bosszantott, szóval inkább nem néztem végig.
Nem vagyok egy marvel rajongó, de nem is szeretnék az lenni. Páran mondták, hogy nézzem meg ezt a filmet, mert olyan kurva viccesnek találták. Úgy gondoltam, hogy teszek egy próbát, de nekem már az elején nem tetszett a főhősnek a karaktere, a jópofáskodása, a kib@szott szar poénjai, amiről azt hiszi vicces, ha trágárkodik is mellé. Kifejezetten a látványvilágra épülő film, ami nagyon tetszik a tizenéves srácoknak, meg a bizonyos IQ szinten alatt lévő embereknek. Engem nem szórakoztatott, sokkal inkább bosszantott, szóval inkább nem néztem végig.