Ennyire rossz filmet már rég láttam. Az első rész is elég életszerűtlen volt, de ez a rész még ezt is felül múlta. Thomas személyében mintha csak azt a szellemi fogyatékos Harry Pottert láttam volna, vagy a Zsákos Frodót. A fickó egy totál rakás szerencsétlenség. Teszefosza, értetlen, kimondottan bugyuta. Pl. mikor menekülni kéne, megáll, és azon kezd el cseverészni, hogy hova megyünk? Miért arra? Mit fogunk ott csinálni? Közben meg mögötte ott vannak az üldözők. Egyszerűen idegesítő a figura. Körülötte mindenki meghal, feláldozza magát a csapatért. Ő nem tesz semmit, csak halad a sodrással, és mások áldozatán élősködik. Egy álommal (ideológiával) él, de a tettei nincsenek harmóniában mind ezzel.
Persze a bárgyú, vele hasonszőrű nézők könnyen azonosulni tudnak vele. Nekik készült ez a film.
Ennyire rossz filmet már rég láttam. Az első rész is elég életszerűtlen volt, de ez a rész még ezt is felül múlta. Thomas személyében mintha csak azt a szellemi fogyatékos Harry Pottert láttam volna, vagy a Zsákos Frodót. A fickó egy totál rakás szerencsétlenség. Teszefosza, értetlen, kimondottan bugyuta. Pl. mikor menekülni kéne, megáll, és azon kezd el cseverészni, hogy hova megyünk? Miért arra? Mit fogunk ott csinálni? Közben meg mögötte ott vannak az üldözők. Egyszerűen idegesítő a figura. Körülötte mindenki meghal, feláldozza magát a csapatért. Ő nem tesz semmit, csak halad a sodrással, és mások áldozatán élősködik. Egy álommal (ideológiával) él, de a tettei nincsenek harmóniában mind ezzel. Persze a bárgyú, vele hasonszőrű nézők könnyen azonosulni tudnak vele. Nekik készült ez a film.