Közösség

Vélemény:

28 Rottweiler - A halálkutya

(2004)

A kutya nem játék... Erőszakos, bizarr, kellemetlen és kiábrándító.

Bafam   2024.11.20 04:18
0

Ez a film egy erőszakos, bizarr, kellemetlen és kiábrándító. „A medve nem játék”, mondja a székely. „A kutya nem játék”, mondja a galíciai. Ezt is megtudtuk, de most térjünk rá a filmre. 2018-ban Spanyolországban a fogoly Dante (William Miller) megszökik egy börtönből, és egy robotkutya üldözi. Megpróbálja elérni Puerto Angel városát, ahol elhagyta szeretett barátnőjét, Ulát (Irene Montalá). Menekülés közben felidézi a közelmúltját Spanyolországban Ulával. A szerplők jók, a kutya is rendben van. Szeretem Brian Yuznát, de az erőszakos, bizarr és kiábrándító „Rottweiler” az egyik legnevetségesebb forgatókönyv, amit valaha láttam. A kellemetlen történetnek, ahol a jövő politikai-gazdasági helyzete és a szereplők borzasztóan kidolgozottak, sok helyzete megmagyarázhatatlan. Csak azt látjuk, hogy a főszereplő fut a legtöbbször egy hülye kutya nyomában, aki mindenkit megöl. Jobb aludni, mert ennek a filmnek a megtekintése tiszta időpocsékolás. Az én szavazatom három. Egyszer nézős, felejtős film.