Ilyen sok pozitív energiát közvetítő filmet nem gyakran láthatunk. Teljesen feltöltött és felvidított, remekül szórakoztam. Briliáns történet az újrakezdésről.
Eleinte észrevétlenül, majd egyre határozottabban van jelen a kínai mitológia egyik fontos szent lényének, a zöld sárkánynak az ereje. Többek között a kikelet, a megújulás, a bölcsesség és jóság, mely ott dolgozik minden botladozó tőmondatos párbeszédben, minden konfliktusban, minden csendes, magányos jelenetben és minden szellemes, bájos poénban. Ez utóbbival nem fukarkodtak a film készítői. Itt nincs mellébeszélés. Minden egyszerű és tisztán érthető. Lenyűgöző!
A színészek nagyszerű alakításain túl meg kell említenem a muzsikát is. A zene itt nem csupán aláfestés vagy háttér, hanem nélkülözhetetlen része az eseményeknek. Szerintem egy fontos főszereplő. Zseniális!
Ilyen sok pozitív energiát közvetítő filmet nem gyakran láthatunk. Teljesen feltöltött és felvidított, remekül szórakoztam. Briliáns történet az újrakezdésről. Eleinte észrevétlenül, majd egyre határozottabban van jelen a kínai mitológia egyik fontos szent lényének, a zöld sárkánynak az ereje. Többek között a kikelet, a megújulás, a bölcsesség és jóság, mely ott dolgozik minden botladozó tőmondatos párbeszédben, minden konfliktusban, minden csendes, magányos jelenetben és minden szellemes, bájos poénban. Ez utóbbival nem fukarkodtak a film készítői. Itt nincs mellébeszélés. Minden egyszerű és tisztán érthető. Lenyűgöző! A színészek nagyszerű alakításain túl meg kell említenem a muzsikát is. A zene itt nem csupán aláfestés vagy háttér, hanem nélkülözhetetlen része az eseményeknek. Szerintem egy fontos főszereplő. Zseniális!