Közösség

Vélemény:

92 Trónok harca

(2011)

Semmi különleges nincs benne, inkább unalmas

Baracus őrmester   2026.01.23 10:38
1

Talán így 40 évesen már nem lehetek éppen ideális célközönség az olyan sorozatok számára, mint a Trónok harca, melyet valószínűleg gyerekek számára készíthettek. Ez derült ki számomra az első évadból, melyet nagy nehézségek árán tudtam csak végignézni, bevallom közben többnyire mással is foglalkozva (telefonozva, mosogatva olykor egyéb házimunkát végezve de fél szemmel azért mindig figyelve). Nekem zavaros és unalmas is, nem túl hihető karakterekkel és motivációkkal. Valamiféle középkor-fantasy az egész, melyben az egyes előkelő családok, klánok, királyságok egymással harcolnak ezerféle módon. Számomra szörnyen gyenge és unalmas, de valószínűleg ez az én hibám: megöregedtem ez a sorozat pedig szerintem inkább a tizenéveseket célozza (és a nagyon infantilis felnőtteket). Csak azért fogtam bele, mert több ismerősöm is agyondícsérte és akadt köztük 40-es korosztályú is. Számomra fontos a hitelesség, a mozgalmasság az értelmes és hihető motiváció és szeretem a megtörtént eseményekre épülő filmeket illetve hivatásomból is adódóan a katonai filmeket, háborós sztorikat. Csak két csillagot tudok rá adni.