Közösség

Vélemény:

87 The Walking Dead

(2010)

The Walking Dead

missbiro   2017.08.23 21:17
0

Úgy gondolom, hogy nem én leszek a legmérvadóbb véleményíró, de mivel mégis van pötyögtetni valóm, nem tartom magamban. A sorozatot nem az elejétől néztem, sosem szerettem a zombis témát, de pár rész után mégis érdeklődve vártam az újabbakat, mert valami olyat tapasztaltam amit sosem gondoltam volna egy ilyen típusú alkotásnál. Ez mégpedig az ember és ember közötti kapcsolat. Nem célom szét spoilerezni a placcot, de elég elgondolkodtató nézőpontnak gondolom, hogy bemutatták ki az igazi ellenségünk, bármi is történjen. Legyen ez egy kitalált vagy nagyon is valóságos világ illetve helyzet. Az ok amiért abbahagytam nem a zombik látványa vagy a csavaros eseménylabirintus, hanem, hogy elkezdtek csettintésre hullani a kedvenceim, míg a számomra roppant ellenszenves, égig magasztalt Rick még mindig ott csücsült a figyelem középpontjában. Egyébként vicces, de imádom a legújabb fő gonosznak kikiáltott Negan-t. Annyira zseniális színész az a faszi, de tényleg. No, de ennyi; simán megeshet, hogy egyszer megint felveszem az esemény fonalát, de egyelőre jó nekem a "Walking dead" nélkül.