Közösség

Vélemény:

86 Vissza a jövőbe 3.

(1990)

harmadik felvonás

D’disasterTourist   2026.02.19 21:26
0

Nem esett csorba a film megítélésén egy cseppet sem, a megszokott célok, tervek és sztori tökéletes egyvelege. A harmadik felvonásra is maximális, teljesen lefoglalja az embert a sztori, gondosan megágyazott és tökéletesen kivitelezett koncepció. Elképesztő belegondolni, hogy milyen régi filmről van szó, és mégis mennyire fantasztikus, az évek alatt sem veszített nívójából. A western-feeling megálmodása a sztorira különösen jó, hogy mennyi korszakot felkarol ez a film, és milyen jól, hihetően prezentálja. Mindegyik karaktert szeretem benne, különösen nagy örömömre volt, hogy a Doki elég jelentős mennyiségű poént és kiemelkedő részt kapott. A többi részben nem éreztem, hogy megkapta volna azt a rivaldafényt, amit ténylegesen megérdemelt volna, pedig nagyon kiemelkedő és szerethető karakter. Sajnáltam, hogy nem készült több rész ebből a filmből, pedig jó párat megnéztem volna, kíváncsi lettem volna, milyen koncepcióval tudtak volna még előrukkolni, ami még a jó ízlés keretein belül maradt volna.