Ez egy művészeti remek ez tagadhatatlan...
Szerintem rendkívül jók a párbeszédek és a filmzenéje ill. az is hogy a film 4 nyelven azaz angol, német,francia és olasz nyelven folyik ....Nagyon változatosak és kidolgozottak a szereplők akiket nagyon jól megválasztott színészek játszanak ...és az is a film pozitívuma ként könyvelhető el hogy itt nem a történelmi alapra fekszik rá a film, hanem egy olyan kitalált történetre amelyet sok rendező nem mert volna kitaláni nem hogy még megalkotni...
Azonban a film hátránya (szerintem ) a túlzott brutalitás..(és igen tudom a Tarantino filmek ilyenek.. imádom Quentint)de a film végen szerintem túlzásba estek...Na de a lényeg az ,hogy ez egy nagyon jó film mert,mert nagyot álmodni...és végre nem azt a dög unalom náci /zsidó viszályt kaptuk vissza hanem valami teljesen újat...Van egy két hibája a filmnek ez tagadhatatlan de melyik filmben nincsenek hibák nem igaz?
Szóval ez a film nem egy tökéletes darab de ahhoz méltó hogy Quentin Tarantino büszke lehessen rá!
Ez egy művészeti remek ez tagadhatatlan... Szerintem rendkívül jók a párbeszédek és a filmzenéje ill. az is hogy a film 4 nyelven azaz angol, német,francia és olasz nyelven folyik ....Nagyon változatosak és kidolgozottak a szereplők akiket nagyon jól megválasztott színészek játszanak ...és az is a film pozitívuma ként könyvelhető el hogy itt nem a történelmi alapra fekszik rá a film, hanem egy olyan kitalált történetre amelyet sok rendező nem mert volna kitaláni nem hogy még megalkotni... Azonban a film hátránya (szerintem ) a túlzott brutalitás..(és igen tudom a Tarantino filmek ilyenek.. imádom Quentint)de a film végen szerintem túlzásba estek...Na de a lényeg az ,hogy ez egy nagyon jó film mert,mert nagyot álmodni...és végre nem azt a dög unalom náci /zsidó viszályt kaptuk vissza hanem valami teljesen újat...Van egy két hibája a filmnek ez tagadhatatlan de melyik filmben nincsenek hibák nem igaz? Szóval ez a film nem egy tökéletes darab de ahhoz méltó hogy Quentin Tarantino büszke lehessen rá!