Közösség

Vélemény:

82 Énekelj!

(2016)

Énekelj!

Lost Silver Book   2016.12.31 10:36
1

Nem azt kaptam amit vártam. Azt gondoltam, hogy az egész film a versenyről fog szólni, mint valami Megasztár vagy X-faktor tv szenzáció és végig dilemmában leszünk azt illetően, hogy vajon mi kit juttatnánk tovább a következő fordulóban, így nagyon meglepődtem, mikor nem ezt kaptam, egy parányit hirtelenjében csalódtam is, de aztán tapasztalhattam, hogy nagyon jó volt ez így, csak mást vártam. Ötletesek a karakterek, felnőtt és gyerek is jól el tud szórakozni raja, leszámítva egy "puki" kategóriájú viccet téve. A karakterek félelmetesen jók, főleg a titkárnő lopta be magát a szívembe, mert ismerőst véltem látni benne. A banki végrehajtós néni nagyon el volt találva azzal a szoknyával és szemüveggel. Nekem tetszett, mert minden volt benne: szeretett, humor... A céltalan tini bárány, aki még csak keresi az életcélját a beleszületett gazdagság közepén csücsülve. Ajánlom mindenkinek, minden korosztálynak! Jómagam az elefánt karaktere lennék (persze nem az énektudásom miatt), és a nagypapa a rajzfilmben az anyám... Xd háhá Talán pont ezért nem kedveltem az esetlen elefántot. :P