Szép lassan indul be ez az 1630-as években játszódó történet, ami szerintem egy pozitív dolog, ha indokolt, és ebben a filmben például szerintem sokat hozzátett.
Nem arra próbáltak rámenni a filmben, hogy minél több jump-scare legyen benne, hanem egy olyan atmoszférát sikerült teremteniük, ami számomra felejthetetlen emlék marad.
Persze sokban hozzáadott a színészek játéka, és külön kiemelném az operatőr munkáját is. Összeségében, nagyon örülök, hogy a sok sablonos, futószallagon gyártott horror mellett egy ilyen kivételes alkotás is el tudott készülni, és remélem, hogy a továbbiakban még számos hasonló darabbal találkozhatunk.
Szép lassan indul be ez az 1630-as években játszódó történet, ami szerintem egy pozitív dolog, ha indokolt, és ebben a filmben például szerintem sokat hozzátett. Nem arra próbáltak rámenni a filmben, hogy minél több jump-scare legyen benne, hanem egy olyan atmoszférát sikerült teremteniük, ami számomra felejthetetlen emlék marad. Persze sokban hozzáadott a színészek játéka, és külön kiemelném az operatőr munkáját is. Összeségében, nagyon örülök, hogy a sok sablonos, futószallagon gyártott horror mellett egy ilyen kivételes alkotás is el tudott készülni, és remélem, hogy a továbbiakban még számos hasonló darabbal találkozhatunk.