Közösség

Vélemény:

62 Tudom, mit tettél tavaly nyáron

(2025)

Tudom mit ne nézz idén streamingen...

kabel   2025.09.09 18:31
0

Érdekel egyáltalán bárkit ez? Olyan, mint apácát vagy Conjuring-filmeket nézni, valami Netflix-dokumentumfilm szeméten vagy nappali kvízműsoron elbambulni. Semmi kreatív energia vagy elhatározás sincs, hogy épkézláb film szülessen, de a zsáner rajongói is hoppon maradnak, mert ennyire unalmas, ásításra sem érdemes gyilkosságokat is rég láttam már. Tényleg, mintha forgatáson találták volna ki az egészet a történet orbitálisan gyenge csavarjaival együtt. Majdnem biztos vagyok, hogy valami gépi tanulási szoftver végigment a korábbi filmeken, csak hogy kiokádjon egy ilyen förtelmes szkriptet. Amúgy a film végén a stáb random kapott egy hajót, vagy miért volt az utolsó etap ott? Annyi kreatív horrorfilm van ehelyett, fogd meg a kapcsolód vagy egered, és navigálódj egy Bring Him Back-re, ha földöntúli misztikus filmre vágysz, vagy ott az Ugly Stepsister, ha testhorror a művészeted, Weapons, ha társadalmi feszültségekre vágysz, esetleg az Else, ha kozmikus horror irányba nézel, aztán ott a Dead Talents Society, ha vicceskedni akarsz, végül a The Severed Sun, ha népi horror kedvelő vagy. Mindezek csupán az utóbbi egy évben jöttek ki... Ne vesztegesd a bolygón töltött idődet, mint én, klikkelj máshová!