Közösség

Vélemény:

 

69 Fear the Walking Dead

(2015)

Fear the Walking Dead

 
MMcFly2015   2016.10.04 23:06
0

A második évad fináléja után tud az ember egy teljes véleményt alkotni, ez előtt még korainak találtam. A The Walking Dead nyomába nem ér, és az első évadnál kicsit átverve éreztem magam, mert úgy harangozták be, hogy ,,előzmény sorozat", a vírus elterjedéséről fog szólni. Ennek ellenére egy teljesen külön álló történet - igaz, hogy korábban játszódik, de a vírusról nem sok mindent tudtunk meg, inkább egy újabb csapat helyzetét nézhetjük másik idősíkban.
Az első évadnál nem sok reményt fűztem a sorozathoz, egy szerethető karakter nem volt, és mire a történet izgalmassá vált, már vége is lett...
Ám jött egy igazán jól sikerült második évad, aminek az utolsó részei már eszembe jutotta miért is szeretem a The Walking Dead ,,univerzumot". A dráma dominál, és a végén felnyitja a szemem, hogy a néhol időhúzásnak hitt, lassabb részek is kellenek... Óriási karakterfejlődéseket láthatunk a végére.
Ha nem is üti meg a mércét ez a kis testvér sorozat, arra biztos jó, hogy a The Walking Dead szünideje alatt, nem maradunk a kedvenc zombitörténetünk nélkül.
Kíváncsian várom a harmadik évadot, és különösen érdekel; összekötik e valahogy a két sorozatot pár szereplővel, vagy utalásokkal...