Közösség

Vélemény:

76 The Last of Us

(2023)

"A halál csupán a kezdet"

Ms. Akárki   2025.05.27 11:23
1

Már régen szippantott be ennyire egy sorozat, így mindenképpen ajánlom ezt annak, aki játszott esetleg a játékkal, és szeretné újra átélni az izgalmait, csak picit másként. Alapvetően követi a játékmenetet, de egy-két ponton más érzése van, ahogy foltoztak kicsit az érzelmi szálakon. Szerintem még a sokat támadott Bella Ramsey is passzol alapvetően Ellie szerepére, de nyilván lehet kötözködni. Úgy gondolom, hogy egy színésznél, pláne ha még kicsit tinédzser, nem az ő életét, stílusát kell nézni, hanem azt, hogy hitelesen és mindent beleadva el tudja-e játszani a karakterét. És szerintem ő jól helytáll, pedig az internet népe és a játékosok is agyba-főbe támadják. Pedig ha nem siklik félre, szerintem nagyon karakteres színész lehet még a későbbiekben is, és nem csak itt. Pedro Pascal pedig zseniális. Nagyon jól hozza ezt a sérült, megmentő apafigurát. Szinte olyan, mintha rá írták volna ezt a szerepet. A második évadban nagyon sajnálom, hogy az lett vele, de érthető, hogy követni kell az alapsztorit. Ha azt megváltoztatják, akkor onnantól kezdve minden bukott volna, az eredeti történetet nem tudták volna feldolgozni tovább. Kíváncsian várom a folytatást, és remélem, nem azzal fogják elrontani, hogy a Part II-t túl sok évadon keresztül elhúzzák, és elveszti a tempóját, érdekességét esetleg.