Közösség

Vélemény:

71 Halloween

(2018)

Halloween

Lordvik   2018.11.05 07:06
0

Sajnos nem tudom kimaxolni a csillagok értékelését a filmnek a számomra érthetetlen és kevés egyszerűen szinte mondhato hogy lezáratlan végével. Viszont végre láttam az idei év sok horrorja közül aminek az eleje nem sablonosan és nem unalmakkal teli indul mivel már ez elején számos izgalmas és érdekfeszítő jelenet és számos pillanat elárulja hogyha rászánjuk az időnket erre a filmre akkor tuti nem fogunk unatkozni. Zseniális a színészek karakteres alakítása ahogy csapdába ejtik a "gyilkos álarcost". Momdjuk volt egy jelenet amikor felsírt a kisbaba ott nagyon megrémültem hogy ohh ne már de hálistennek a rendező nem akarta ilyen rossz irányba terelni a filmet. A közepén volt egy kis fennakadás részemről hogy talán léül és kicsit unalmas lessz a film de pótólták a baby sitteres jelenettel ahol a ksi szines bőrű srác egyszerűen hihetetlenül jó szöveget kapott és egy ilyen humort tudtak vinni egy horror filmbe nagy Grat.!! Viszont hiányoltam az unoka szerepét es az anya szerepét kicsit több szerepet is kaphattak volna de ez nem ront semmit a film érdekein. Nagy alakítás nálam 10/9!!