Megnéztem, mert a főszereplő lány a SW: Acolyte főszereplője. Abban annyira semmilyen, hogy már utánanéztem, miért kap meg egy ekkora szerepet. Kiderült, hogy a Hunger Gamesben is játszott 12 évesen. Érdekes, mennyire visszafejlődik a játéka, mert Az éhezők viadalában a közös jelenetük Jennifer Lawrence-szel remek volt, belém égett az a rész. Az Acolyte-ban közepes. Ebben a filmben, a Sötét elmékben egy fokkal jobb a teljesítménye, végignéztem, és csak helyenként unatkoztam. Lehet, olyan típusú a színésznő, aki mellé kell egy tapasztalt, kvázi veterán színész, aki húzza magával.
A Sötét elmék sztorija kicsit elnagyolt nekem. Bírom az ilyen apokaliptikus sztorikat (A beavatott, Hunger Games, Mutánsok), szóval végignéztem, és 1-nek elment. Nem lett belőle kasszarobbantó nagy projekt, de egy vasárnap délutáni szórakozásnak jó.
Megnéztem, mert a főszereplő lány a SW: Acolyte főszereplője. Abban annyira semmilyen, hogy már utánanéztem, miért kap meg egy ekkora szerepet. Kiderült, hogy a Hunger Gamesben is játszott 12 évesen. Érdekes, mennyire visszafejlődik a játéka, mert Az éhezők viadalában a közös jelenetük Jennifer Lawrence-szel remek volt, belém égett az a rész. Az Acolyte-ban közepes. Ebben a filmben, a Sötét elmékben egy fokkal jobb a teljesítménye, végignéztem, és csak helyenként unatkoztam. Lehet, olyan típusú a színésznő, aki mellé kell egy tapasztalt, kvázi veterán színész, aki húzza magával. A Sötét elmék sztorija kicsit elnagyolt nekem. Bírom az ilyen apokaliptikus sztorikat (A beavatott, Hunger Games, Mutánsok), szóval végignéztem, és 1-nek elment. Nem lett belőle kasszarobbantó nagy projekt, de egy vasárnap délutáni szórakozásnak jó.