Grandiózus, a befektetett százmillió dollárt láthatóan beledolgozták. (Ha belegondolok, hogy a hazai - amúgy szintén korrekten monstre Kincsem százezer dollárnyi költségvetésből készült...) Biztos lehet majd ezen-azon fanyalogni, de meg kell dolgozni a kritikusoknak a negatív kritikáért, én rettegve néztem minden másodpercét.
És soha meg nem értve a politikusokat, akik a nép hátán lépnek fel a szószékre - ideértve Churchill dumáját, hogy harmincezer katona kimentése kell, ennyi elég a következő akcióhoz - és undorodva, attól, hogy történelmünk minden egyes percében valahol ott van a háború - szóval el lehet dönteni, hogy ez a film a hősöknek állít emléket, vagy a pénzkeresésnek (szépen jövedelmez, gyűlik a pénz a következő háborús témához), ugye is-is, íme az ember...
Grandiózus, a befektetett százmillió dollárt láthatóan beledolgozták. (Ha belegondolok, hogy a hazai - amúgy szintén korrekten monstre Kincsem százezer dollárnyi költségvetésből készült...) Biztos lehet majd ezen-azon fanyalogni, de meg kell dolgozni a kritikusoknak a negatív kritikáért, én rettegve néztem minden másodpercét. És soha meg nem értve a politikusokat, akik a nép hátán lépnek fel a szószékre - ideértve Churchill dumáját, hogy harmincezer katona kimentése kell, ennyi elég a következő akcióhoz - és undorodva, attól, hogy történelmünk minden egyes percében valahol ott van a háború - szóval el lehet dönteni, hogy ez a film a hősöknek állít emléket, vagy a pénzkeresésnek (szépen jövedelmez, gyűlik a pénz a következő háborús témához), ugye is-is, íme az ember...