Közösség

Vélemény:

90 Coco

(2017)

Coco

BoBamburg   2018.06.23 10:31
1

Egynek jó volt, viszont kicsit durva a hype körülötte. A történet kb. ugyanaz mint az élet könyve című animációs filmbe (ami mellesleg szerintem vizuálisan is királyabbul nézett ki) és a zenék se jöttek be különösebben :( Az egész hozta a kikövezett pixar sémát, semmi extra. Azt meg nem értem, a srác hogy vagy miért került át a holtak világába. Az szerintem rohadtul nem volt megmagyarázva.

Artemisia 2020.06.26 17:39
1

Hello.
Imelda mama röviden megmagyarázza Miquelnek: Halottak Napján ajándékokat szokás adni, Miquel pedig el akarta lopni de la Cruz gitárját. Szóval vétett a Halottak napi törvények ellen (ahogy pl.az is egyfajta törvény,hogy akinek senki sem teszi ki a fényképét az oltárra, az nem kelhet át az élők világába), ezért büntetésből került át. És ezért a holtak kezében volt az ítélkezés joga, hogy hogyan szankcionálják a szabályszegést, mivel ha napkeltéig senki sem adta volna az áldását, hogy visszajusson az élők közé, akkor valóban meghal és a holtak között kell maradnia (ezért kezdett lassan csontvázzá is változni).