Közösség

Vélemény:

83 Bosszúállók: Végtelen háború

(2018)

Bosszúállók: Végtelen háború

Sári Balázs   2018.05.02 09:38
1

Nem voltam soha nagy marvel fan és ezt a filmet is egy bizonyos személy miatta vettem fel a listára. Szóval nem volt rákészülés elmélet olvasás semmi. Aztán úgy alakult, hogy időrendi sorrendben megnéztem az összes filmet. És azt kell mondjam le a kalappal. Ilyen tudatos univerzum építést nem láttunk még eddig. Olyat ahol minden filmnek helye van még akkor is, ha megvalósítás kicsit gyengébb. Aztán beültem a filmre és a vártnál jóval többet kaptam. A történet a 10 éves projekt csúcspontja. Mindennek értelme lesz. Végre egy olyan főgonoszt kapunk akinek a terve logikus, jól végiggondolt és nem azért gonosz mert csak. A látvány teljesen rendben van.. nem vesztem el a káoszban mint korábbi filmeknél. A felvonultatott hősök jól lettek párosítva es ügyesen szét lettek szórva a csapatok, hogy ne oltsák ki egymást. Mindenki megfelelő időt és szerepet kap, úgy hogy igazán történetet nem, mert hát arra ott a másik 17 film.. így az akció és a főgonosz több időhöz jut. Tulajdonképpen utóbbi a film igazi főszereplője. Féltem a humortól hogy komolytalanná teszi.. de szépen adagolták, a film vége felé haladva egyre inkább hanyagolva, teret adva a drámának. Popkorn mozi létére egy okosan felépített film csak rövid.. még tudtam volna nézni órákig :)