Közösség

Vélemény:

 

87 Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság

(2022)

Csizmás, a kandúr: az utolsó kívánság értékelés:9,5 zseniális,látnod kell!

 
Pátkai   2023.09.17 14:15
0

Általában nem várunk sokat egy folytatástól, amit 11 évbe tellett elkészíteni.
A Pixar és a Disney saját stúdiója által készített mostani animációs filmek majdnem mind gagyik, de a DreamWorks most olyat hozott, amire eddig még nem volt példa.
A Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság egy mestermű, és nemcsak animációs film téren, hanem más téren is. Izgalmas, ötletes, színvonalas, poénos, kalandos, elképesztő karakterekkel ellátott, pörgős, élvezetes, és még sorolhatnám, hogy mi minden szuper ebben a filmben, de a legjobb, legnagyobb és legkiemelkedőbb érdeme az üzenet.
A halál létező dolog, és a félelem meg a szorongás is. Ezt a három dolgot a Csizmás, a kandúr 2 olyan érett módon mutatja be, hogy olyat még nem láttunk. Szembe kell néznünk a félelemmel és a halállal, hogy legyőzzük azt. Az ember nem halhatatlan, és a bátor ember is fél néha. És ezt egy animációs filmtől kaptuk meg, a lehető legérettebb módon.
A Disney egyre több csalódást mutat, de a DreamWorks elhozta 2022 karácsonyán azt, amire szükség volt, hogy lássa a világ.
A minden értelemben mestermű Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság olyat mutatott, hogy leesik az állunk. Kicsiknek, nagyoknak, felnőtteknek, időseknek és szó szerint mindenkinek tudjuk ajánlani ezt a csodálatos animációs filmet.