Venom modhatjuk egy középkategóriás film lett ennél többet nem érdemel. Sajnos az eredeti képregényes történettöl eltér de nem lett jó. Igazából látványosabb filmre számítottam. A poénok viszik fel a filmet 3 csillagra és semmi más. Színészi alakításokról ne beszéljünk csak Tom H. tudom értékelni de ez is cak 3 csillag. A történet kicsit lapos nehezen indulós de lassan felpörög majd a végére hagy egy ürt maga után ami a folytatást selyteti. Nagyon rosszat azért nem lehet írni mivel az akciójelenetek jól animáltak. A hang megfelelö föleg Venom hangja ami iagzán huzza a filmet. A kép és látvány néhol unalmas másutt remek. Érdekes, hogy nem tudtak kihozni ebböl a történetböl egy igazi egyenletes akciófilmet. Kis romantikát is kapunk ami nem rossz. A poénok pedig jól illeszkednek a filmhez és ha lehet ezt mondeni inkább arra emlékszünk mint más jelenetekre. Összeségében egy közepes filmet kapunk. Nézhetö jó kikapcsolódás. A folytatás biztosan jobb lesz tehát várjuk mi fog történni...
Üdv Yosi
Venom modhatjuk egy középkategóriás film lett ennél többet nem érdemel. Sajnos az eredeti képregényes történettöl eltér de nem lett jó. Igazából látványosabb filmre számítottam. A poénok viszik fel a filmet 3 csillagra és semmi más. Színészi alakításokról ne beszéljünk csak Tom H. tudom értékelni de ez is cak 3 csillag. A történet kicsit lapos nehezen indulós de lassan felpörög majd a végére hagy egy ürt maga után ami a folytatást selyteti. Nagyon rosszat azért nem lehet írni mivel az akciójelenetek jól animáltak. A hang megfelelö föleg Venom hangja ami iagzán huzza a filmet. A kép és látvány néhol unalmas másutt remek. Érdekes, hogy nem tudtak kihozni ebböl a történetböl egy igazi egyenletes akciófilmet. Kis romantikát is kapunk ami nem rossz. A poénok pedig jól illeszkednek a filmhez és ha lehet ezt mondeni inkább arra emlékszünk mint más jelenetekre. Összeségében egy közepes filmet kapunk. Nézhetö jó kikapcsolódás. A folytatás biztosan jobb lesz tehát várjuk mi fog történni... Üdv Yosi