Valljuk be elég nehéz eljátszani egy olyan karakter szerepét, aki a film 90%-ban maszk mögött van. Nem vagyok nagy rajongója Robert Pattinsonnak, de úgy gondolom, a lelkileg összetört, elzártan, remeteként élő főszereplőt jól hozta. Számomra voltak buktatók az akció-jelenetekben, amire azt mondtam, ezt túl sem lehet élni. Később leveszi a pólót, majd sehol egy sérülés. A történet összességében tetszett, viszont kicsit lassan haladt. Nagyon nehezen szántam rá magam, hiszen nem tudtam elképzelni Robert Pattinsont mint Batman, de valljuk be láttunk már ennél rosszabb Batman-filmet is. A gonoszt játszó színész szintén eltalálta az őrültet. A maszkban, és anélkül is. Igazából a 3-4 között váriálok, nem vetem el hogy újra megnézzem. :)
Sziasztok.
Valljuk be elég nehéz eljátszani egy olyan karakter szerepét, aki a film 90%-ban maszk mögött van. Nem vagyok nagy rajongója Robert Pattinsonnak, de úgy gondolom, a lelkileg összetört, elzártan, remeteként élő főszereplőt jól hozta. Számomra voltak buktatók az akció-jelenetekben, amire azt mondtam, ezt túl sem lehet élni. Később leveszi a pólót, majd sehol egy sérülés. A történet összességében tetszett, viszont kicsit lassan haladt. Nagyon nehezen szántam rá magam, hiszen nem tudtam elképzelni Robert Pattinsont mint Batman, de valljuk be láttunk már ennél rosszabb Batman-filmet is. A gonoszt játszó színész szintén eltalálta az őrültet. A maszkban, és anélkül is. Igazából a 3-4 között váriálok, nem vetem el hogy újra megnézzem. :) Sziasztok.